0
Σύνολο : 0,00 €
Το καλάθι σου είναι άδειο!
Ενημέρωση
  • POST_BY xit

Γενικές οδηγίες χρήσεως για οικιακές ηλεκτρικές συσκευές.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

1.Αποσυνδέετε πάντα την ηλεκτρική συσκευή μετά από κάθε χρήση.
2.Μην την χρησιμοποιείτε ενώ κάνετε οποιαδήποτε χρήση νερού.
3.Μην τοποθετείτε ή αποθηκεύετε οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή σε μέρος που θα μπορούσε να πέσει νερό (νιπτήρα ή μπανιέρα).
4.Μην την βρέχετε με οποιοδήποτε υγρό (νερό ή απορρυπαντικό).
5.Μην αγγίζετε συσκευή που έχει πέσει σε νερό. Αποσυνδέστε την αμέσως.
6.Η συσκευή δεν προορίζεται για χρήση από άτομα (συμπεριλαμβανομένων παιδιών) με μειωμένες σωματικές, αισθητηριακές ή διανοητικές ικανότητες, ή έλλειψη εμπειρίας και γνώσης, εκτός εάν αυτά έχουν τύχει επίβλεψης ή εκπαίδευσης σχετικά με τη χρήση της συσκευής από άτομο υπεύθυνο για την ασφάλειά τους.
7.Αποσυνδέετε πάντα την ηλεκτρική συσκευή πριν την καθαρίσετε. Έχετε τη συσκευή υπό παρακολούθηση όταν λειτουργεί. Κρατήστε το καλώδιο μακριά από ζεστές επιφάνειες.
8.Μην χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή έχει φθαρμένο καλώδιο ή κατεστραμμένο φις, ή ακόμα έχει υποστεί οποιαδήποτε αλλοίωση.
9.Να κάνετε χρήση της κάθε συσκευής μόνο για το σκοπό για τον οποίο έχει κατασκευαστεί.
10.Μην κάνετε χρήση της ηλεκτρικής συσκευής έξω από το σπίτι ή σε δωμάτια που χρησιμοποιείται αεροζόλ – σπρέι ή οξυγόνο.
11.Μην βάζετε αιχμηρά αντικείμενα στα ανοίγματα γιατί μπορεί να προκληθεί ζημιά.
12.Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε σε καυτές ευαίσθητες επιφάνειες όταν λειτουργεί και είναι ζεστή.
13.Μην αφήνετε την ηλεκτρική συσκευή σε λειτουργία ενώ κοιμάστε.
14.Όταν κάνετε χρήση κάποιας ηλεκτρικής συσκευής αυτή θερμαίνεται. Για να αποφύγετε το κάψιμο μην αφήσετε την θερμή επιφάνεια να έρθει σε επαφή με γυμνό δέρμα.
15.Μην προσπαθήσετε να αποθηκεύσετε συσκευή η οποία είναι σε λειτουργιά ή είναι ακόμα ζεστή.
16.Αυτή η συσκευή συστήνεται μόνο για οικιακή χρήση.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ


Το σύμβολο πάνω στο προϊόν ή στη συσκευασία του δείχνει ότι αυτό το προϊόν δεν πρέπει να μεταχειριστεί ως οικιακό απόβλητο. Αντ’ αυτού θα πρέπει να παραδοθεί στο σημείο συλλογής αποβλήτων για ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.Με την βεβαίωση ότι αυτό το προϊόν απομακρύνεται σωστά, θα βοηθήσετε στην πρόληψη πιθανών αρνητικών επιπτώσεων στο περιβάλλον και στην ανθρώπινη υγεία, οι οποίες θα μπορούσαν να προκληθούν σε διαφορετική περίπτωση λόγω της μη σωστής απομάκρυνσης του προϊόντος. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ανακύκλωση αυτού του προϊόντος, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον τοπικό γραφείο της πόλης σας, την υπηρεσία οικιακών αποβλήτων ή το κατάστημα από όπου αγοράσατε το προϊόν.

 

Η εταιρεία μας

Το 2004 ο Κυριάκος Ιωαννίδης έχοντας ήδη 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, ίδρυσε την εταιρία ‘Κυριάκος Γ. Ιωαννίδης και ΣΙΑ Ο.Ε. Ή εταιρία εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά μια μεγάλη ποικιλία προϊόντα με το εμπορικό σήμα “Human” Οι συσκευές που επιλέγονται για να φέρουν το σήμα Human, είναι απόλυτα ασφαλείς με εγγυημένη ποιότητα και προδιαγραφές σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες.

Επικοινωνία

  •  

    Διεύθυνση: Ν Χατζηπέτρου 30, Αχαρναί, Τ.Κ. 136 76

  •  

    Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  •  
    Τηλέφωνο: 210 2773 733 Fax: 210 2790 044
Top