ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΕΣ ΔΑΠΕΔΟΥ: Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Κορυφαίες λύσεις για ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΕΣ ΔΑΠΕΔΟΥ, με μεταλλική ανοξείδωτη φτερωτή, ανακλινόμενη κατεύθυνση αέρα και προστασία από την υπερθέρμανση! 

Κορυφαία ποιότητα. Αξιοπιστία. Εξοικονόμηση ενέργειας.

Γιατί να εμπιστευτείτε την HUMAN;

Γιατί μόνο στη HUMAN κατανοούμε απόλυτα τις ανάγκες σας και από το 2004 έχοντας ήδη 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, οι συσκευές που επιλέγουμε για να φέρουν το σήμα Human, είναι απόλυτα ασφαλείς με εγγυημένη ποιότητα και προδιαγραφές σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες. Σας υποστηρίζουμε τόσο κατά τη φάση επιλογής του εξοπλισμού όσο και καθ΄ όλη τη διάρκεια ζωής του με εργασίες συντήρησης και επισκευών. 

Οικονομικός εξοπλισμός

Οι ανεμιστήρες ανακυκλωτές δαπέδου, αποτελούν την πιο οικονομική λύση και ταυτόχρονα την πιο φιλική προς το περιβάλλον, για τον δροσισμό του χώρου μας όσο διαρκεί το καυτό Ελληνικό Καλοκαίρι.

Συνεχής υποστήριξη

Σας υποστηρίζουμε τόσο κατά τη φάση επιλογής του εξοπλισμού όσο και καθ΄ όλη τη διάρκεια ζωής του με εργασίες συντήρησης και επισκευών.

Πιστοποιημένες συσκευές

Οι συσκευές που επιλέγουμε για να φέρουν το σήμα Human, είναι απόλυτα ασφαλείς με εγγυημένη ποιότητα και προδιαγραφές σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες.

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΕΣ ΔΑΠΕΔΟΥ: Η ΠΙΟ ΦΙΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ

Οι ανακυκλωτές ανεμιστήρες δαπέδου της HUMAN, σε αντίθεση με τα κοινά κλιματιστικά τα οποία υποβιβάζουν τη θερμοκρασία του χώρου, δημιουργούν ένα ρεύμα αέρα με το οποίο αισθανόμαστε καλύτερα στην ίδια περιβαλλοντική θερμοκρασία.

Τα κλιματιστικά κατεβάζουν μεν την θερμοκρασία του χώρου αλλά υποβιβάζουν την ποιότητα του αέρα λόγω μη ελεγχόμενης αφύγρανσης. Με τους ανεμιστήρες ανακυκλωτές δαπέδου της HUMAN βελτιώνεται η αίσθηση σε όλο το χώρο χωρίς να ιδρώνουμε!

Το σημείο τοποθέτησης των ανακυκλωτών δαπέδου μπορεί να είναι ιδανικό χωρίς να αισθανόμαστε ότι μας «καρφώνει στην πλάτη» όπως κάνει το κλιματιστικό. Το ρεύμα που παρέχει στη ροή του δεν ψύχει τον  χώρο αλλά αναδεύει τον αέρα στο περιβάλλον που έχει ως αποτέλεσμα αίσθηση άνεσης και προστασία από την θερμότητα. Με τις τρεις (3) ταχύτητες που διαθέτει μπορούμε να επιλέξουμε την ένταση που θέλουμε ανάλογα με τις προσωπικές μας προτιμήσεις αλλά και τις εκάστοτε καιρικές απαιτήσεις.

Η εγκατάσταση των κλιματιστικών μονάδων σε σταθερή θέση και ξεχωριστά για κάθε δωμάτιο, επίσης λειτουργεί ως αποτρεπτικός παράγοντας. Ο ανακυκλωτής ανεμιστήρας δαπέδου μπορεί να μετακινηθεί και να επανατοποθετηθεί σε κάθε χώρο όπου εσείς επιθυμείτε, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, χωρίς να ξηλώνετε καλώδια και περιττά μερεμέτια. Εάν το σημείο που τον τοποθετήσατε δεν σας βολεύει – απλώς αλλάξτε του θέση! Εάν μετακινηθήκατε σε άλλο δωμάτιο, πάρτε μαζί σας τον αγαπημένο σας ανακυκλωτή ανεμιστήρα δαπέδου της HUMAN και τοποθετήστε τον σε μια σταθερή και επίπεδη θέση, ρυθμίστε την επιθυμητή ταχύτητα 1,2,3 (Αργό, Μεσαίο, Γρήγορο) και απολαύστε το Καλοκαίρι σας με δροσιά και άνεση!!!   

Για να επιλέξουμε ανακυκλωτή ανεμιστήρα δαπέδου, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι:

-        Η απόδοση του ανεμιστήρα εξαρτάται από τη διάμετρο των πτερυγίων του

-        Η απόδοση του ανεμιστήρα εξαρτάται από την ισχύ του κινητήρα του

-    Το ποια διάμετρο πρέπει να επιλέξουμε εξαρτάται από τα τετραγωνικά που είναι ο χώρος που θα τοποθετήσουμε τον ανακυκλωτή ανεμιστήρα δαπέδου καθώς και αν είναι χαμηλοτάβανο ή ψηλοτάβανο το σπίτι.

-       Σε ένα δωμάτιο λίγων τετραγωνικών σας προτείνουμε τον ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΤΗΣ ΔΑΠΕΔΟΥ 14'' 70W - FE35 ενώ για μεγάλους εξωτερικούς χώρους σας προτείνουμε τον ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΔΑΠΕΔΟΥ 20'' 150W - FE50

Κωδικός: 4016

Ισχύς 70W

Μοτερ 100% χαλκός

Διάμετρος ανεμιστήρα 35cm (14'')

3 ταχύτητες

Μεταλλική ανοξείδωτη φτερωτή 

Ανακλινόμενη κατεύθυνση αέρα

Κατασκευή βαρέως τύπου

Προστασία από την υπερθέρμανση

Πλαίσιο σε μαύρο φινίρισμα

Κωδικός: 4018

Ισχύς 150W

Μοτερ 100% χαλκός

Διάμετρος ανεμιστήρα 50cm (20'')

3 ταχύτητες

Μεταλλική ανοξείδωτη φτερωτή 

Ανακλινόμενη κατεύθυνση αέρα

Κατασκευή βαρέως τύπου

Προστασία από την υπερθέρμανση

Πλαίσιο σε INOX φινίρισμα


  

- Ένας καλός ανακυκλωτής ανεμιστήρας δαπέδου θα πρέπει να παρέχει καλαίσθητο design (με πλαίσιο σε INOX φινίρισμα) αλλά να έχει και επιπλέον χαρακτηριστικά όπως προστασία από την υπερθέρμανση και στιβαρή κατασκευή βαρέως τύπου.

- Δώσε προσοχή στα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος όπως η ισχύς του και η διάμετρος και διάβασε προσεκτικά τις πληροφορίες που αναφέρονται εντός της συσκευασίας του προϊόντος, ώστε να επιλέξεις τον ανακυκλωτή δαπέδου που θα καλύψει τις ανάγκες σου.

-    Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στο αξιόπιστο κατάστημα από το οποίο θα προμηθευτείτε τον ανακυκλωτή σας, ώστε να σας βοηθήσει σε περίπτωση ελαττώματος. Δείτε εδώ την λίστα με τα καταστήματά μας και επικοινωνήστε σήμερα κιόλας με το πιο κοντινό σας κατάστημα σε όλη την Ελλάδα:

Πρέπει να διευκρινισθεί ότι οι ανεμιστήρες ανακυκλωτές αποτελούν την πιο περιβαλλοντική λύση, καθώς δεν κατεβάζουν τη θερμοκρασία σε ένα δωμάτιο αλλά δημιουργούν ένα ρεύμα αέρος με το οποίο δεν ιδρώνουμε. Ο ανακυκλωτής ανεμιστήρας δαπέδου αναδεύει τον αέρα στον χώρο με σκοπό την καλύτερη κατανομή της θερμοκρασίας, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση της άνεσης και την μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης από μια κλιματιστική μονάδα. Απλώς, θα πρέπει να θυμάστε, πως ο ανακυκλωτής ανεμιστήρας δαπέδου δεν κατεβάζει την θερμοκρασία ενός χώρου – αλλά προκαλεί αίσθηση δροσιάς μέσω της ανακατανομής του αέρα και της εξάτμισης του ιδρώτα. Οικολογικά και με μειωμένο κόστος!  .

Κεφάλαιο: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Όπου και αν βρίσκεστε για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα πρέπει να αποφεύγετε τη συχνή χρήση του κλιματιστικού.

Ο χώρος που κινείστε, εργάζεστε και ζείτε πρέπει να είναι δροσερός με φυσιολογικές θερμοκρασίες. Η πιο οικολογική και οικονομική λύση σε σχέση με το κλιματιστικό είναι ο ανακυκλωτής ανεμιστήρας δαπέδου – καθώς καταναλώνει σημαντικά λιγότερη ενέργεια και περιορίζει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου.

Το κόστος αγοράς ενός ανακυκλωτή είναι αρκετά οικονομικό και η διαμονή σας θα γίνει πολύ πιο ευχάριστη και «υγιεινή» καθώς θα σας προσφέρει μια φυσική ροή αέρα, χωρίς να σας «χτυπά» κατευθείαν στην πλάτη ή στο σβέρκο στην ώρα που κάθεστε στο γραφείο ή είστε ξαπλωμένοι και να καταλήξετε με ψύξη.

Με την επιλογή ενός ανεμιστήρα ανακυκλωτή δαπέδου θα έχετε μια ευχάριστη και ξεκούραστη διαμονή σε όποιο χώρο και αν βρίσκεστε με την πιο οικονομική και οικολογική λύση! 

Γιατί λοιπόν οι ανακυκλωτές παραμένουν σταθερή αξία;

-          Μειώνουν τις κλιματιστικές απαιτήσεις το Καλοκαίρι

-          Προσφέρουν μια άνετη θερμοκρασία στο χώρο

-          Μειώνουν το λογαριασμό του ηλεκτρικού

-          Ανθεκτικά υλικά και εύκολη λειτουργία

-          Όμορφα φινιρίσματα με σύγχρονα μοτέρ

Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα μας και σύντομα ένας υπεύθυνος θα επικοινωνήσει μαζί σας. Επιπλέον μπορείτε να απευθυνθείτε στα συνεργαζόμενα καταστήματα για να δείτε τα προϊόντα μας και να μάθετε τιμές.

Η εταιρεία μας

Το 2004 ο Κυριάκος Ιωαννίδης έχοντας ήδη 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, ίδρυσε την εταιρία ‘Κυριάκος Γ. Ιωαννίδης και ΣΙΑ Ο.Ε. Ή εταιρία εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά μια μεγάλη ποικιλία προϊόντα με το εμπορικό σήμα “Human” Οι συσκευές που επιλέγονται για να φέρουν το σήμα Human, είναι απόλυτα ασφαλείς με εγγυημένη ποιότητα και προδιαγραφές σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες.

Επικοινωνία

  •  

    Διεύθυνση: Ν Χατζηπέτρου 30, Αχαρναί, Τ.Κ. 136 76

  •  

    Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  •  
    Τηλέφωνο: 210 2773 733 Fax: 210 2790 044
Top