0
Σύνολο : 0,00 €
Το καλάθι σου είναι άδειο!
Ενημέρωση

Air Cooler: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το καλοκαίρι και γιατί πρέπει να αποκτήσεις ένα!

Το καλοκαίρι είναι η πιο όμορφη περίοδος του χρόνου, αλλά η υψηλή θερμοκρασία μπορεί να γίνει ανυπόφορη, κουραστική και κάποιες φορές επικίνδυνη. Το air cooler της HUMAN ήρθε για να κατακτήσει τις καρδιές μας τους καλοκαιρινούς μήνες  και να μας βοηθήσει να περάσουμε ευχάριστα και άνετα τις στιγμές του καλοκαιριού.

Το σύστημα ψύξης Air cooler της HUMAN έχει σχεδιαστεί για να είναι οικονομικό, φιλικό προς το περιβάλλον και να  προσφέρει ένα ευχάριστο τόνο δροσιάς όπου και αν επιλέξουμε να το τοποθετήσουμε.

Που μπορούμε να το τοποθετήσουμε;

Το Air cooler της HUMAN μπορούμε άνετα να το τοποθετήσουμε στους ακόλουθους χώρους:

 • Εστιατόρια
 • Καφετέριες
 • Αποθήκες
 • Εργοστάσια
 • Θερμοκήπια
 • Πισίνες


και γενικότερα σε ανοιχτούς και εξωτερικούς χώρους!

Τρόπος Λειτουργίας του Air Cooler

Ο τρόπος λειτουργίας του είναι μοναδικός και καινοτόμος, καθώς εκτός από ανεμιστήρα διαθέτει και τεχνολογία  βασισμένη στο νερό και την ιδιότητα εξάτμισης του.

Πιο συγκεκριμένα, το air cooler  χρησιμοποιεί μια αντλία η οποία κυκλοφορεί το νερό για να διατηρεί υγρό το ειδικό πάνελ δροσισμού της μονάδας και σε συνδυασμό με τον ανεμιστήρα ανακυκλώνει και παράλληλα δροσίζει το θερμό αέρα που υπάρχει στο δωμάτιοΜε αυτό τον τρόπο έχουμε έναν υγιεινό και φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα ψύξης.

Πλεονεκτήματα αγοράς του Air Cooler

Αγοράζοντας ένα σύστημα Air cooler τα πλεονεκτήματα είναι πολλά, καθώς μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε ένα δροσερό με αίσθηση φρεσκάδας περιβάλλον στο σπίτι, στην εργασία, στο εξοχικό, αλλά και όπου αλλού επιθυμούμε, καθώς είναι εύκολο στην μεταφορά και την χρήση.

Επιπλέον, ο οικονομικός τρόπος που λειτουργεί,  μας δίνει την δυνατότητα χρήσης του συστήματος για πολλές ώρες χωρίς να ανησυχούμε για το κόστος λειτουργίας  και το περιβάλλον, καθώς σε σχέση με τα παραδοσιακά aircodition  κάνουν εξοικονόμηση ενέργειας 8%, δεν κάνουν χρήση φρέον και δεν παράγουν βλαβερές ουσίες.

Επιπλέον, η χρήση πτερύγιων τελευταίας τεχνολογίας επιτρέπουν στα Air cooler να παράγουν μέγιστο όγκο αέρα χαρίζοντας μας υψηλή απόδοση.

Άλλο ένα πλεονέκτημα των Air cooler είναι ότι μπορούμε να τα συντηρήσουμε και να τα διατηρήσουμε σε άριστη λειτουργική κατάσταση μόνοι μας, ακολουθώντας απλές βασικές οδηγίες που αναγράφονται εντός της συσκευασίας.


Air cooler που διαθέτουμε!

Διαθέτουμε 2 μοντέλα Aircooler. Τα  συγκεκριμένα μοντέλα είναι εξαιρετικής τεχνολογίας πρακτικά και εύκολα στην χρήση σχεδιασμένα ώστε να παρέχουν όλα τα προνόμια του κλιματισμού με οικονομικό τρόπο, προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον.

Το Air Coller HU2010 εξοικονομεί 8% περισσότερη ενέργεια σε σχέση με τα παραδοσιακά κλιματιστικά, ενώ επειδή δεν κάνει χρήση φρέον είναι εξαιρετικά φιλικά προς το περιβάλλον καθώς δεν παράγει βλαβερές ουσίες.

Με το Air Cooler HU2010 έχετε πολύ χαμηλή κατανάλωση με υψηλή απόδοση μιας και έχει ισχύ 230W και παροχή αέρα 6000 m3/h. Από την άλλη η κατανάλωση νερού είναι στα 2-3 L/h με χωρητικότητα δεξαμενής νερού 60L! Ο ανεμιστήρας του είναι αξονικός με τρεις (3) ταχύτητες για να έχετε πλήρη έλεγχο της απόδοσης που χρειάζεσθε ανάλογα με τη θερμοκρασία και το χώρο που το τοποθετείτε. 

Επιπλέον διαθέτει φίλτρο σκόνης, τηλεχειριστήριο και οθόνη LCD για ευκολία στη ρύθμιση και χρονοδιακόπτης 1-12h. Διαθέτει ρόδες για εύκολη μετακίνηση ώστε να μπορείτε να το μετακινείτε γρήγορα και άνετα σε κάθε χώρο. 

Επιπλέον πληροφορίες:

 • Επίπεδο θορύβου 60dB
 • Διαστάσεις 720 X 430 X 1220 mm

Το Air Coller HU2011 εξοικονομεί 8% περισσότερη ενέργεια σε σχέση με τα παραδοσιακά κλιματιστικά, ενώ επειδή δεν κάνει χρήση φρέον είναι εξαιρετικά φιλικά προς το περιβάλλον καθώς δεν παράγει βλαβερές ουσίες.

Με το Air Cooler HU2010 έχετε πολύ χαμηλή κατανάλωση με υψηλή απόδοση μιας και έχει ισχύ 420W και παροχή αέρα 12000 m3/h. Από την άλλη η κατανάλωση νερού είναι στα 5-8 L/h με χωρητικότητα δεξαμενής νερού 100L! Ο ανεμιστήρας του είναι αξονικός με τρεις (3) ταχύτητες για να έχετε πλήρη έλεγχο της απόδοσης που χρειάζεστε ανάλογα με τη θερμοκρασία και το χώρο που το τοποθετείτε. 

Επιπλέον διαθέτει φίλτρο σκόνης, τηλεχειριστήριο και οθόνη LCD για ευκολία στη ρύθμιση και χρονοδιακόπτης 1-24h. Διαθέτει ρόδες για εύκολη μετακίνηση ώστε να μπορείτε να το μετακινείτε γρήγορα και άνετα σε κάθε χώρο. 

Επιπλέον πληροφορίες:

 • Επίπεδο θορύβου 65dB
 • Διαστάσεις 790 X 520 X 1350 mm
 • Βάρος 35kg


Επιπλέον χαρακτηριστικά

Παρακάτω θα δούμε μερικά από τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες των Air cooler αλλά και τις λειτουργίες τους. 

Οι λειτουργίες όλων των Air cooler τελευταίας γενιάς είναι 3. 

1. Λειτουργία ιονιστή

Η λειτουργία αυτή μπορεί να καταπολεμήσει μικροοργανισμούς που υπάρχουν στο περιβάλλον, να καθαρίσει το περιβάλλον από την σκόνη αλλά και τις τοξικές ουσίες του καπνού, επίσης καταπολεμά τα βακτήρια τους ιούς τα νεκρά κύτταρα δέρματος των κατοικίδιων αλλά και τις οσμές. Αυτό συμβαίνει καθώς ο ιονιστής καταφέρνει να παράγει μια μεγάλη ποσότητα αρνητικά φορτισμένων ιόντων που προσκολλώνται στα σωματίδια που βρίσκονται στον αέρα,τα οποία επειδή γίνονται βαρύτερα από τον αέρα γύρω τους πέφτουν στο πάτωμα ή απορροφώνται από το συλλέκτη σκόνης που ενσωματώνει η συσκευή. Το παραπάνω μας δίνει μεγάλο όφελος καθώς η εισπνοή αρνητικών ιόντων δυναμώνει εντυπωσιακά το ανοσοποιητικό σύστημα,βοηθάει στην σωστή οξυγόνωση του οργανισμού και του εγκέφαλου βελτιώνοντας την υγεία μας αλλά και την διάθεση μας.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο μεγάλο όφελος είναι να ζούμε σε καθαρό περιβάλλον και πόσο όμορφα νιώθουμε όταν βρισκόμαστε σε καθαρό με φυσικό τρόπο περιβάλλον.

2. Η λειτουργία καθαρισμού του αέρα

Πέρα από την λειτουργία ιονιστή τα Αir cooler διαθέτουν και χρησιμοποιούν ειδικά φίλτρα τα οποία φιλτράρουν σκόνη, ίνες κι οσμές από τον αέρα, εξασφαλίζοντας ένα υγιές περιβάλλον και καταπολεμούν τις αλλεργίες τα μικρόβια και τους ιούς.

3. Η λειτουργία υγραντήρα

Τέλος έχουμε την λειτουργία υγραντήρα η οποία σου επιτρέπει να δημιουργήσεις μια καθαρή και φυσική ατμόσφαιρα στο χώρο σου που είναι δροσερή αλλά όχι ξηρή, δίνοντας σου την δυνατότητα να διατηρείς την θερμοκρασία του χώρου σου σε φυσιολογικά επίπεδα.

Τα aircooler διαθέτουν επίσης:

Τηλεχειριστήριο

Όπως και στα κλιματιστικά, το τηλεχειριστήριο σου επιτρέπει να ενεργοποιείς την επιθυμητή λειτουργία, αλλά και να ρυθμίζεις την ταχύτητα του ανεμιστήρα από απόσταση.

Ταχύτητες ανεμιστήρα

Κάθε air cooler νέας γενιάς διαθέτει τουλάχιστον τρεις ταχύτητες λειτουργίας για να ρυθμίσεις την ψύξη σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Μπορείς ν' αλλάξεις την ταχύτητα του ανεμιστήρα -χρησιμοποιώντας το σχετικό πλήκτρο- σε χαμηλή, μεσαία, ή υψηλή ταχύτητα.


Αν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα μας και σύντομα ένας υπεύθυνος θα επικοινωνήσει μαζί σας. Επιπλέον μπορείτε να απευθυνθείτε στα συνεργαζόμενα καταστήματα για να δείτε τα προϊόντα μας και να μάθετε τιμές.

Η εταιρεία μας

Το 2004 ο Κυριάκος Ιωαννίδης έχοντας ήδη 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, ίδρυσε την εταιρία ‘Κυριάκος Γ. Ιωαννίδης και ΣΙΑ Ο.Ε. Ή εταιρία εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά μια μεγάλη ποικιλία προϊόντα με το εμπορικό σήμα “Human” Οι συσκευές που επιλέγονται για να φέρουν το σήμα Human, είναι απόλυτα ασφαλείς με εγγυημένη ποιότητα και προδιαγραφές σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες.

Επικοινωνία

 •  

  Διεύθυνση: Ν Χατζηπέτρου 30, Αχαρναί, Τ.Κ. 136 76

 •  

  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 •  
  Τηλέφωνο: 210 2773 733 Fax: 210 2790 044
Top